Viktig informasjon fra menigheten (oppdatert 04.01.21)

Vi følger med på smittesituasjonen, og oppdaterer løpende informasjonen om hva som er de eventuelle restriksjoner og anbefalinger.

GODT NYTTÅR!

Fortsatt strenge smittevernrestriksjoner i

Sørnes og de andre Solakirkene:

Alle gudstjenester og kirkelige aktiviteter er enten avlyst eller gjennomføres digitalt, foreløpig fram tom. 18.januar, grunnet regionale og nasjonale bestemmelser.

Pga. av de pågående smittevernbestemmelsene har de ansatte på kontorene i stor grad hjemmekontor og er tilgjengelige på mobiltelefon i kontortiden, med noen variasjoner i arbeidstid og tilgjengelighet.

Menighetskontorene i kirkene, Solakirkenes servicetorg og kirkevergekontoret har telefontid fra 08.30-15.00.

Ta gjerne kontakt! Du kan ta kontakt både på tlf.51755370 og på E-post: post@solakirkene.no

Fysisk oppmøte på kontoret etter avtale.

Husk i disse coronatider:

Vennligst avstå fra håndhilsing og annen fysisk kontakt.

Dette er de nye reglene for kirken fra og med i dag 4. januar til og med mandag 18.januar:

• Forbud mot flere enn 50 deltakere i begravelse, og max 10 deltakere på andre arrangement.
  • Anbefaling om at planlagte gudstjenester, samlinger og faste aktiviteter for alle aldersgrupper holdes digitalt eller avlyses til og med 18. januar.
  • Unntaksvis kan små enkeltsamlinger eller seremonier med inntil ti deltakere gjennomføres når man lokalt vurderer at det er nødvendig (for eksempel dåp, vigsel, diakonale tiltak/sjelesorg, innspilling av digital gudstjeneste o.l.).
  • Selv om det ikke innføres strengere regler om utendørs arrangementer nå, anbefaler kirkens ledelse å unngå dette de neste to ukene for å bidra til færre sosiale møtepunkt.
  • I flere kommuner gjelder lokale forskrifter med strengere restriksjoner.

Situasjonen i menighetene vil stabene drøfte fortløpende. Ta kontakt med daglig leder Cecilie L. Fassotte på nr 41221521 eller mail cecilie.fassotte@sornesmenighet.no dersom du har spørsmål vedrørende arrangement.

Vi kan på dette tidspunkt meddele at Søndagsskolen og all kor-virksomhet utsettes iallefall til etter januar 2021. Ytterligere info kommer i Ukesnytt som sendes ut pr mail hver torsdag. Ta kontakt om du vil abonnere på "Ukesnytt fra Sørnes".

"Vær modig og sterk! La deg ikke skremme, og mist ikke motet! For Herren din Gud er med deg overalt hvor du går."   - Josva 1,9

I de tilfellene vi møtes minner vi om:

• Hold minst 1 meter avstand til andre
  • Ha god håndhygiene
  • Ingen med forkjølelsessymptomer kan delta
  • Deltagere registreres med navn og telefonnummer (gjerne forhåndskrevet lapp)