Dåpsskole 2 for 2.klassinger

4. og 11.november

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Dåpsskole 2 for 2.klassinger i Sørnes menighet!

Det er med glede vi inviterer deg som går i 2. klasse, og bor i Sørnes menighet til å delta på Dåpsskole 2. Du trenger ikke å ha vært med på dåpsskolen i 1. klasse for å delta. Her vil vi ha et nytt opplegg der barna blant annet får høre historier fra Bibelen - Daniel i løvehulen, lære om misjon og den hellige ånd. Vår egen trosopplærer, Bruno, vil fortelle fra hjemlandet sitt Brasil.

Vi håper alle kan delta på begge samlingene:

Torsdag 4.november – 17.00-19.00

Torsdag 11. november – 17.00-19.00

Det vil bli servert middag på samlingene. Barna vil blant annet få høre historier fra Bibelen - Daniel i løvehulen, lære om misjon og den hellige ånd.

Vi vil også se filmen «I miraklenes tid» og høre fra dåpsskoleboken «Tre i et tre». Denne vil barna få hver sitt eksemplar av på siste samling. Invitasjon kommer i posten og påmelding skjer på menighetens nettside, sornes.menighet.no

PS: Kjempefint om noen foreldre kan hjelpe til under kveldsmaten. Da kan du krysse av i påmelding og Ingvild kontakter deg for mer info.

Hilsen Bruno Leonardi Hersdal og Ingvild Pettersen

Kontakt oss ved spørsmål: ingvild.pettersen@sornesmenighet.no /452 45 461